Courriel : ventes@gidi-chain.com

Chaîne à rouleaux Birleşmesi Uygulaması

2021-11-30 13:59:56

Bir çeşit ortak araç olarak görülür. Rouleau zinciri de kendi bağlantıdır. Basit yapımım var. Rouleau zinciri birleştirdiğinizde çok kolay olduğunu göreceksiniz ve ikisini birleştirmeniz gerekmiyor.

Rouleau zincir bağlantısı yüksek sıcaklık, ıslak ve sert şartları ile çevre için kullanabilir. Yüksek hızlı ve güçlü etkiler yükü olan olay için uygun değil. Rouleau zinciri bağlantısı mükemmel simrik ve koruma şartları ile çalışmalı.

Ortak zincir bağlantısı iki roler zinciri bağlantısı, tek sırada roler zinciri bağlantısı, diş şeklinde zincir bağlantısı, nilon zinciri bağlantısı. Ölçüsü sıkıştır e ağırlığı hafif. Un rooler zinciri birleşmesi için yüksek ihtiyacı yok.

Gerçekten konuşurken, genellikle uzun hizmet hayatında. Çeşitli dondurulmuş yiyecek ve dehidratlı sebzeler için üretim hattı ekipmanları çiftsiz çelik zinciri ile taşımalı. Rouleau zincirleri evi, endüstriyel ve tarım makinelerine geniş uygulanır, konveyer, çizim makinesi, yazdırma makinesi, otomobil, motosiklet ve bisiklet içeriyor.


GIDI CHAIN ​​LIMITED fournir beaucoup de chaîne à rouleauxchaîne de convoyeurChaîne de feuilles, chaîne soudéechaîne forgéeChaîne de moulin à huile de palmeChaîne de levage,Chaîne des mines et de la métallurgie, et ainsi de suite totalisant plus de variétés 3000. et 90% des chaînes sont exportées dans le monde entier, principalement en Asie du Sud-Est, en Europe, en Amérique du Nord et en Amérique du Sud. Les chaînes sont bien accueillies par les clients avec l'excellente qualité. Notre société possède plus de 100 ensembles d'équipements de fabrication avancés et professionnels. Un système de contrôle qualité parfait et rigoureux est mis en œuvre dans tous les processus, de l'achat de matériel au conditionnement des produits finis. En outre, nous avons adopté ISO9001: certification du système de gestion de la qualité 2015.


Plus de détails : www.gidi-chain.com